Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

Overlegcomité : Winkels weer open, musea en zwembaden ook, maar die zijn

Winkels weer open, musea en zwembaden ook, maar die zijn
Overlegcomité

Laat het ons hieronder weten. Laat het ons hieronder weten. 17.11.2021 · op het overlegcomité lijkt vooral de mondmaskerplicht vanaf negen jaar een punt van discussie te worden. Denk daarbij aan winkels, maar ook bibliotheken, gebedsruimtes, bedrijven, overheidsgebouwen. Op 1 oktober waren we verlost van het mondmasker en van andere beperkingen, maar vandaag beslist het … Op 1 oktober waren we verlost van het mondmasker en van andere beperkingen, maar vandaag beslist het … Dat er extra maatregelen getroffen zullen worden, lijdt … De maatregel geldt vanaf vrijdag. 26.10.2021 · de totale vrijheid, één maand heeft ze geduurd. 26.10.2021 · daarom besliste het overlegcomité dat we opnieuw in het hele land mondmaskers zullen moeten dragen in publiek toegankelijke binnenruimtes. In de zoektocht naar doortastendere manieren om het coronavirus te bestrijden verzetten de vlaamse regering en de brusselse regering zich tegen.

De maatregel geldt vanaf vrijdag. Een selectie van de vragen wordt … 26.10.2021 · het overlegcomité heeft nu beslist dat het opnieuw sterk wordt aanbevolen om de laptop thuis open te slaan. "tenzij dit onmogelijk is omwille van de aard van de bedrijfsactiviteiten of van de. Op 1 oktober waren we verlost van het mondmasker en van andere beperkingen, maar vandaag beslist het …

Overlegcomité - Met goede cijfers kunnen kappers open op 13 februari: zo

Met goede cijfers kunnen kappers open op 13 februari: zo
26.10.2021 · daarom besliste het overlegcomité dat we opnieuw in het hele land mondmaskers zullen moeten dragen in publiek toegankelijke binnenruimtes. 26.10.2021 · het overlegcomité heeft nu beslist dat het opnieuw sterk wordt aanbevolen om de laptop thuis open te slaan. Op 1 oktober waren we verlost van het mondmasker en van andere beperkingen, maar vandaag beslist het …

17.11.2021 · op het overlegcomité lijkt vooral de mondmaskerplicht vanaf negen jaar een punt van discussie te worden.

Op 1 oktober waren we verlost van het mondmasker en van andere beperkingen, maar vandaag beslist het … Op 1 oktober waren we verlost van het mondmasker en van andere beperkingen, maar vandaag beslist het … 26.10.2021 · de totale vrijheid, één maand heeft ze geduurd. 26.10.2021 · de totale vrijheid, één maand heeft ze geduurd. 17.11.2021 · op het overlegcomité lijkt vooral de mondmaskerplicht vanaf negen jaar een punt van discussie te worden. Ook het personeel in horeca en in fitnesszaken zal een mondkapje moeten opzetten. In de zoektocht naar doortastendere manieren om het coronavirus te bestrijden verzetten de vlaamse regering en de brusselse regering zich tegen. Laat het ons hieronder weten. Maar mensen hoeven daar echt niet …

26.10.2021 · de totale vrijheid, één maand heeft ze geduurd. 18.11.2021 · zit u nog met vragen na de nieuwe coronamaatregelen van het overlegcomité? "tenzij dit onmogelijk is omwille van de aard van de bedrijfsactiviteiten of van de.

Overlegcomité . Helmut Lotti verbouwt ‘huisje’ in Ardennen - Gazet van

Helmut Lotti verbouwt ‘huisje’ in Ardennen - Gazet van
Dat er extra maatregelen getroffen zullen worden, lijdt … In de zoektocht naar doortastendere manieren om het coronavirus te bestrijden verzetten de vlaamse regering en de brusselse regering zich tegen. 17.11.2021 · het overlegcomité komt vanmiddag vervroegd bijeen over de coronasituatie in ons land, onder druk van de almaar vollere ziekenhuizen. 26.10.2021 · daarom besliste het overlegcomité dat we opnieuw in het hele land mondmaskers zullen moeten dragen in publiek toegankelijke binnenruimtes. Op 1 oktober waren we verlost van het mondmasker en van andere beperkingen, maar vandaag beslist het … Over andere maatregelen lijkt de consensus groter.

26.10.2021 · de totale vrijheid, één maand heeft ze geduurd.

Maar mensen hoeven daar echt niet … Een selectie van de vragen wordt … 08.11.2021 · het laatste overlegcomité dateert van 26 oktober. 26.10.2021 · daarom besliste het overlegcomité dat we opnieuw in het hele land mondmaskers zullen moeten dragen in publiek toegankelijke binnenruimtes.

Ook het personeel in horeca en in fitnesszaken zal een mondkapje moeten opzetten. Toen werd onder meer besloten om in vlaanderen het mondmasker opnieuw in te voeren in publieke binnenruimtes, en … In de zoektocht naar doortastendere manieren om het coronavirus te bestrijden verzetten de vlaamse regering en de brusselse regering zich tegen. 26.10.2021 · de totale vrijheid, één maand heeft ze geduurd. Dat er extra maatregelen getroffen zullen worden, lijdt … Denk daarbij aan winkels, maar ook bibliotheken, gebedsruimtes, bedrijven, overheidsgebouwen. 26.10.2021 · daarom besliste het overlegcomité dat we opnieuw in het hele land mondmaskers zullen moeten dragen in publiek toegankelijke binnenruimtes. 17.11.2021 · het overlegcomité komt vanmiddag vervroegd bijeen over de coronasituatie in ons land, onder druk van de almaar vollere ziekenhuizen.

Overlegcomité : Helmut Lotti verbouwt ‘huisje’ in Ardennen - Gazet van

Helmut Lotti verbouwt ‘huisje’ in Ardennen - Gazet van
"tenzij dit onmogelijk is omwille van de aard van de bedrijfsactiviteiten of van de. 26.10.2021 · het overlegcomité heeft nu beslist dat het opnieuw sterk wordt aanbevolen om de laptop thuis open te slaan. 18.11.2021 · zit u nog met vragen na de nieuwe coronamaatregelen van het overlegcomité?

17.11.2021 · het overlegcomité komt vanmiddag vervroegd bijeen over de coronasituatie in ons land, onder druk van de almaar vollere ziekenhuizen.

26.10.2021 · het overlegcomité heeft nu beslist dat het opnieuw sterk wordt aanbevolen om de laptop thuis open te slaan. Dat er extra maatregelen getroffen zullen worden, lijdt … Toen werd onder meer besloten om in vlaanderen het mondmasker opnieuw in te voeren in publieke binnenruimtes, en … "tenzij dit onmogelijk is omwille van de aard van de bedrijfsactiviteiten of van de. Denk daarbij aan winkels, maar ook bibliotheken, gebedsruimtes, bedrijven, overheidsgebouwen. Een selectie van de vragen wordt … Maar mensen hoeven daar echt niet … 17.11.2021 · op het overlegcomité lijkt vooral de mondmaskerplicht vanaf negen jaar een punt van discussie te worden.

Overlegcomité : Winkels weer open, musea en zwembaden ook, maar die zijn. 08.11.2021 · het laatste overlegcomité dateert van 26 oktober. Op 1 oktober waren we verlost van het mondmasker en van andere beperkingen, maar vandaag beslist het … In de zoektocht naar doortastendere manieren om het coronavirus te bestrijden verzetten de vlaamse regering en de brusselse regering zich tegen. Laat het ons hieronder weten.